PRIVACYVERKLARING
ZorgVoordeelwinkel.nl vindt het belangrijk dat uw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van uw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

Als u gebruikmaakt van deze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kunt u lezen in deze privacyverklaring;
We de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
We u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
We passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
We uw recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

ZorgVoordeelwinkel.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen je hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de effectieve datum van de huidige privacyverklaring, kun je zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt ZorgVoordeelwinkel.nl uw persoonlijke gegevens?
Als u gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van uw bestelling. Als u een bestelling plaatst, wordt u gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om je pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met u op te nemen over uw bestelling als dat nodig is.
In het onderstaande overzicht kun u zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft ZorgVoordeelwinkel.nl van u nodig?
Voor- en achternaam: Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.
Adres en Woonplaats: Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren.
Telefoonnummer: Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met u op over uw bestelling.
Factuuradres: Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar het juiste adres te sturen.
E-mailadres: Als u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvangt u bijvoorbeeld een bericht als uw pakket wordt verzonden. We kunnen uw e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of u tevreden bent met onze producten en service.
Betalingsgegevens: Bij het betalen van uw order maakt u gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDEAL betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we uw bankrekeningnummer alleen als u geld van ons terugkrijgt. Als u met creditcard betaalt, sturen we uw creditcardgegevsn rechtstreeks naar Pay.nl. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit, dus wij krijgen uw creditcard gegevens niet te zien. Pay.nl laat ons alleen weten of uw betaling is gelukt. 
Geslacht: Deze informatie is handig wanneer we contact met u opnemen, bijv. bij het sturen van een e-mail. 

Vragen via het contactformulier
In onze webwinkel hebt u de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar wordt u gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. U kunt zelf kiezen welke gegevens u verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het beantwoorden van uw vraag. Ze worden bewaard totdat uw vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw persoonsgegevens en de aan jouw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van je bestelling. Zo geven we je naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals PostNL, om te zorgen dat zij het pakket bij u kunnen afleveren. 
Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze webwinkel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om uw bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruikmaakt.

Geen publicatie van uw persoonlijke gegevens
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig
Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. U hebt hier geen speciale software voor nodig: bij ons bestel u altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met uw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kunt u terugvinden in de instellingen van je browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken. 
Voor al uw vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u te identificeren als u een verzoek indient.

Niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens
Bent u niet tevreden over de verwerking van je persoonsgegevens? Wij helpen u natuurlijk graag verder, dus u kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast hebt u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
ZorgVoordeelwinkel.nl
Ankeveensepad 1-b
1394 GW  NEDERHORST DEN BERG
Nederland
contact@zorgvoordeelwinkel.nl

 

kalenderklok belgie